mooiste steden europa

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiebestemming heb je keus uit allerlei verschillende plekken. Als eerst is het belangrijk om voor jezelf te beslissen of je binnen of buiten Europa wilt blijven, dan kan je plekken en landen uitsluiten. Binnen Europa heb je allerlei verschillende plekken die je kan bezoeken. Ieder land of stad heeft z’n eigen eigenschappen, culturen en bezienswaardigheden. Maar wat zijn de mooiste steden Europa

Beslissingen

Als je kijkt naar de meest bezochte landen en steden in Europa, komen er verschillende plekken uit. Jaarlijks tijdens de vakanties bezoeken enorm veel toeristen verschillende plekken, elk land of stad heeft weer andere eigenschappen. Waar je wel rekening mee moet houden natuurlijk. Daarnaast moet je ook beslissen wat voor een dingen je wilt doen tijdens je verblijf in een bepaalde plek, het is namelijk nogal een verschil wanneer je graag wilt shoppen en de steden bezoeken. Dan dat je graag wilt wandelen en de cultuur op zoeken van een bepaalde stad, want wat zijn de mooist steden Europa?

mooiste steden europa

Leukste steden?

Als je kijkt naar Europa heb je verschillende opties en verschillende landen die je kan bezoeken. Volgens toeristen is dit het antwoord op de vraag, wat zijn de mooiste steden Europa?

  • Florence 
  • Londen 
  • Madrid
  • Lissabon 
  • Wenen 
  • Parijs 
  • Rome

Florence wordt echt gezien als een zomerstad, door de het gezellige uiterlijk wat de stad met zich mee brengt. Daarnaast kan je in kan je in Londen allerlei verschillende bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Big Apple. Madrid staat dan weer bekend om de vele kust en cultuur wat je daar kan bekijken. Verder is Lissabon echt een mix van oude gebouwen en nieuwe winkels. Wenen is de stad van de muziek, hier kan je echt gezelligheid beleven. Daarnaast is Parijs natuurlijk een romantische klassieker en echt de stad van de liefde, waar je in Rome weer leuke en actieve stedentrips kan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.