Heb je nog wat vakantiedagen over, of wil je er gewoon graag even tussenuit in het weekend? Overweeg dan eens een stedentrip! Het maken van een stedentrip is de ideale manier om even uit je eigen bubbel te gaan en nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken, zonder weken van huis te hoeven zijn. Ook is een stedentrip vaak relatief goedkoop te boeken, zelfs als last minute! Ben jij benieuwd naar de verdere voordelen van het maken van een stedentrip? Je leest ze hier! 

Veel zien in weinig tijd

Het grootste voordeel van het maken van een stedentrip is toch wel dat je enorm veel mooie dingen kunt zien en toffe dingen kunt beleven in een korte tijd. Zo kun je bijvoorbeeld op stedentrip in Parijs langs de Seine lopen en het ene moment een leuke slotjesbrug spotten en het andere moment tegen het Louvre aanlopen. Je kunt op een citytrip erg veel mooie bezienswaardigheden bekijken in een korte tijd, simpelweg omdat ze vaak een stuk dichterbij elkaar liggen.

Genieten van het bruisende nachtleven

In de steden die je op een stedentrip bezoekt hoef jij je ‘s avonds niet te vervelen. Veel van deze steden hebben een bruisend nachtleven. ‘s Avonds kun je er heerlijk uit eten, lekker op stap of gewoon lekker wandelen door de prachtig verlichte straten. 

Shoppen

Houd jij van winkelen? Dan kun je op een citytrip je hart ophalen in de grote winkelstraten van de leuke steden waar je komt. Sla echter niet de kleinere straatjes met leuke boetiekjes over, want hier vind je de echte pareltjes! Kijk ook eens op de lokale markt, hier kom je vaak tal van unieke lokale producten tegen die niet misstaan als souvenir voor jezelf of cadeautje voor een ander. 

Bereikbaarheid

Een groot voordeel van het maken van een citytrip is dat je je vaak in een grote stad bevindt. Deze steden zijn vaak voorzien van een goed netwerk op het gebied van transport. Je komt er dus gemakkelijk met de auto, trein of toch met het vliegtuig. Aan jou de keuze! Ook in de stad zelf verplaats je je gemakkelijk met het OV of een taxi. 

Leuke aanbiedingen voor citytrips

Een ander groot voordeel van het maken van een stedentrip is dat je vaak voor erg weinig geld een leuke reis kunt maken, doordat er veel leuke aanbiedingen zijn voor reizen naar diverse steden. Het is soms even wat zoeken naar wat ticket- of hotelaanbiedingen, maar je zult in ieder geval alvast flink kunnen genieten van de voorpret! 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.